Joi, Berbeceanu va fi instalat prefect. Orban: E nevoie de un om corect, integru, hotărât

Joi, Berbeceanu va fi instalat prefect. Orban: E nevoie de un om corect, integru, hotărât

Premierul Ludovic Orban a confirmat miercuri că a luat încă de luni decizia de a-l demite pe prefectul Bucureștiului, Gheorghe Cojanu, pentru gestionarea catastrofală a crizei epidemiologice din oraș.

Această hotărâre nu putea fi făcută publică însă, a explicat primul ministru, într-un moment în care la Prefectură urmau să se discute măsuri foarte importante după ce Bucureștiul a intrat în scenariul roșu, cu peste 3 cazuri de infectare la mia de locuitori în ultimele 14 zile, anunță mesajul.ro.

Traian Berbeceanu, spune Orban, “este printre posibilii candidați”, dar descrierea făcută pentru tipul ideal de prefect este exact portretul-robot al fostului polițist antimafia: ”Avem nevoie de un om corect, un om integru, un om hotărât, un om care a demonstrat că are capacitatea să își atingă obiectivele pe care și le stabilește.

Traian Berbeceanu este printre posibilii candidați pentru funcția de prefect, care se află în evaluare. Dacă sunt îndeplinite condițiile legale și omul are calitățile necesare pentru a ocupa o funcție, îl sprijinim, normal”, a declarat Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Releated

Lista țărilor din „zona galbenă”. Carantină 14 zile dacă vii din aceste țări (4 decembrie)

Lista țărilor din „zona galbenă”. Carantină 14 zile dacă vii din aceste țări (4 decembrie)

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a actualizat lista țărilor și zonelor cu risc epidemiologic ridicat. Persoanele care intră pe teritoriul României întorcându-se din aceste ţări trebuie stea timp de 14 zile în izolare la domiciliu sau în carantină. Mai jos, țările și zonele cu risc epidemiologic ridicat: Lista tarilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat, conform […]