Gorj: Accident rutier cu victime la Motru – GAZETA de SUD

Gorj: Accident rutier cu victime la Motru – GAZETA de SUD

Două persoane au fost rănite joi după-amiază în urma unui accident rutier produs la Motru. Pompierii au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe raza municipiului Motru, satul Roșiuța, în care au fost implicate două autoturisme.

La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Motru, precum și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj, care au constatat că în urma impactului au rezultat două victime conștiente și neîncarcerate, o femeie și un bărbat, în vârstă de 19, respectiv 67 de ani.

Echipajele de intervenție le-au acordat victimelor primul ajutor la fața locului, iar ulterior le-au transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Motru pentru investigații medicale suplimentare.

ȘTIRI VIDEO GdS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Releated

Restricţii de Sărbători: lockdown extins în Europa

Restricţii de Sărbători: lockdown extins în Europa

Angela Merkel a dorit să pună în practică măsuri mai dure pentru a limita răspândirea pandemiei, dar nu a reuşit din cauza opoziţiei landurilor. Restaurantele, barurile şi alte locuri publice din Germania au fost închise de la începutul lunii noiembrie. Restricţii de Sărbători. Cancelarul german Angela Merkel şi vicecancelarul Olaf Scholz, ministru al finanţelor, i-au […]