Cofetaria artizanala Saveurs ramane in topul preferintelor sucevenilor pentru deserturi naturale dupa patru ani de activitate

Cofetaria artizanala Saveurs ramane in topul preferintelor sucevenilor pentru deserturi naturale dupa patru ani de activitate

Cofetăria artizanală „Saveurs” rămâne în topul preferințelor sucevenilor pentru deserturi naturale, după patru ani de activitate. Deschisă în primavara anului 2016, cofetăria artizanală „Saveurs” rămâne consecventă în a oferi clienților deserturi clasice sau creații originale, proprii, realizate cu cele mai bune ingrediente disponibile pe piață. Ana Chirilescu, unul dintre cei doi administratori, ne-a povestit că echipa „Saveurs” folosește de mai bine de patru ani aceeași ciocolată belgiană veritabilă pentru deserturi. „În momentul în care am avut discontinuitate în aprovizionarea cu un anumit tip de ciocolată la furnizor, de exemplu, am preferat să nu fabricăm o perioadă acel produs, decât să înlocuim ciocolata cu una similară”,

 » Sursa: www.monitorulsv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Releated

Liceul Tehnologic ”Cezar Nicolau”, din nou pe harta Europei, la cel mai înalt nivel Erasmus! – Jurnalul de Ilfov

Liceul Tehnologic ”Cezar Nicolau”, din nou pe harta Europei, la cel mai înalt nivel Erasmus! – Jurnalul de Ilfov

⬤ O fundație din România, un liceu tehnologic și o companie de construcții sunt membri ai Platformei Europene pentru Ecologizare Urbană Alături de parteneri din Danemarca, Olanda, Finlanda, Spania și Cehia, din Platforma Europeană pentru Ecologizare Urbană vor face parte și Fundația WorldSkills România, Liceul Tehnologic ”Cezar Nicolau”, din Brănești, precum și compania Terano Construct. […]

Iaşi – două recorduri mondiale oficiale. Sarmalele și perele ne-au făcut celebri în lume

Iaşi – două recorduri mondiale oficiale. Sarmalele și perele ne-au făcut celebri în lume

Două recorduri mondiale au fost recent atribuite Iaşului de către cunoscuta asociaţie internaţională „World Record Academy”. Este vorba de cel mai vechi pom fructifer aflat încă pe rod, precum şi de cele mai multe sarmale servite vreodată în lume. În primul caz, pomul avut în vedere este „Părul lui Sticea” din comuna ieşeană Ciohorăni, vechi […]