Mai multe școli din Gorj învață în scenariul galben – GAZETA de SUD

Mai multe școli din Gorj învață în scenariul galben – GAZETA de SUD

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Gorj a adoptat o hotărâre pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2. Prin Hotărârea nr. 36 s-a decis ca mai multe școli să intre în scenariul galben, care prevede participarea fizică la ore a tuturor preşcolarilor şi elevilor din învăţământul primar, şi a celor din clasele terminale a VIII-a şi a XII-a, cu respectarea şi aplicarea tuturor normelor de protecţie, respectiv revenirea parţială prin rotaţie de 1-2 săptămâni a elevilor din celelalte clase de gimnaziu şi liceu:

Scenariu galben pentru mai multe școli

Se aprobă organizarea activităţilor didactice la Şcoala Gimnazială nr.1 Andreeşti şi pentru toate unităţile de învăţământ de pe raza comunei Vladimir, în scenariul galben, pentru elevii claselor V-VII, începând cu data de 20.10.2020.

Se aprobă organizarea activităţilor didactice la Şcoala Gimnazială Săcelu, în scenariul galben, pentru elevii claselor V-VII, începând cu data de 20.10.2020.

Se aprobă organizarea activităților didactice la Școala Gimnazială Samarineşti şi pentru toate unităţile de învăţământ de pe raza comunei Samarineşti, în scenariul galben, începând cu data de 20.10.2020.

Se aprobă organizarea activităților didactice la Școala Gimnazială Prigoria şi pentru toate unităţile de învăţământ de pe raza comunei Prigoria, în scenariul galben, pentru elevii claselor V-VII, începând cu data de 20.10.2020.

Se aprobă organizarea activităților didactice la Școala Gimnazială Gheorghe Tătărăscu, în scenariul galben, pentru elevii claselor V-VII, începând cu data de 20.10.2020.

Se aprobă organizarea activităților didactice la Școala Gimnazială Muşeteşti, în scenariul galben, pentru elevii claselor V-VII, începând cu data de 20.10.2020.

Măsuri care intră în vigoare pe 21 octombrie

Se aprobă organizărea activităților didactice la Colegiul Tehnic Mătăsari, în scenariul galben, pentru elevii claselor V-VII şi IX-XI, începând cu data de 21.10.2020.

Se aprobă organizarea activităților didactice la Palatul Copiilor Tg-Jiu, în scenariul roşu, începând cu data de 21.10.2020.

Se aprobă organizarea activităților didactice la Şcoala Gimnazială Voievod Litovoi, în scenariul galben, începând cu data de 21.10.2020.

Se aprobă organizărea activităților didactice la Şcoala Gimnazială Căpreni, în scenariul galben, începând cu data de 21.10.2020.

Se aprobă organizarea activităților didactice la Şcoala Gimnazială Jupâneşti, în scenariul galben, începând cu data de 21.10.2020.

Se aprobă organizarea activităților didactice la Colegiul Tehnic Ion Mincu, în scenariul galben, începând cu data de 21.10.2020.

Se aprobă organizarea activităților didactice la Şcoala Gimnazială Ecaterina Teodoroiu, în scenariul galben, începând cu data de 21.10.2020.

Măsuri care intră în vigoare pe 26 octombrie

Se aprobă organizărea activităților didactice la Şcoala Gimnazială nr.2 Motru , în scenariul galben pentru învăţământul Gimnazial şi scenariul roşu pentru preşcolarii din Grădiniţa nr. 7, începând cu data de 26.10.2020.

Se aprobă organizarea activităților didactice la Şcoala Gimnazială Constantin Brâncuşi Târgu Jiu, în scenariul galben, începând cu data de 26.10.2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Releated

COVID-19 – Marea Britanie impune noi reguli de carantinare pentru persoanele care sosesc în țară

COVID-19 – Marea Britanie impune noi reguli de carantinare pentru persoanele care sosesc în țară

Marea Britanie impune noi reguli de carantinare pentru persoanele care sosesc în țară: călătorii pot părăsi carantina obligatorie mai repede, dacă prezintă un test COVID-19 negativ. Testul se plătește și se poate face cel mai devreme la cinci zile de la intrarea în țară, notează BBC, conform stiripesurse.ro. Noua regulă va intra în vigoare pe […]

Încă două decese din cauza coronavirusului în județul Gorj

Încă două decese din cauza coronavirusului în județul Gorj

Alte două decese din cauza coronavirusului au fost înregistrate în județul Gorj. Situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel: 862 persoane în carantină la domiciliu/locația declarată; 4114 persoane confirmate cu COVID-19 din care: 3693 persoane sunt vindecate, externate și la domiciliu, iar 198 persoane au decedat. De la ultima informare transmisă de Direcția […]