Gina Pistol trece prin momente grele! ”A făcut o criză de epilepsie! Am sărit din pat, nici nu știu cum am ajuns la el”

Gina Pistol trece prin momente grele! ”A făcut o criză de epilepsie! Am sărit din pat, nici nu știu cum am ajuns la el”

În această dimineață, Gina a tras o sperietură mare când motanul ei a făcut o criză de epilepsie. Ca pe orice iubitor și stăpân de animale, această întâmplare a marcat-o pe prezentatoarea tv, care a povestit totul pe Instagram. Ea a explicat că s-a trezit de dimineață, la ora 5:30, însă din fericire criza pisicii a fost una ușoară. Chiar și așa, Gina se teme pentru viața motanului ei, mai ales că până acum crizele avea loc la 3-4 luni iar acum s-au produs lună de lună.

Pisica Ginei Pistol

”Azi-dimineață, pe la 5:30, a făcut o criză de epilepsie. Am sărit din pat, nici nu știu cum am ajuns la el. A fost o criză ușoară, pentru că a ținut puțin și și-a revenit repede. De la 5 jumătate până la 9 am stat în pat cu ochii deschiși. Mi se rupe sufletul când face de-astea. Din păcate, le face de câțiva ani, doar că le făcea la distanță de 3-4 luni, iar acum a trecut o lună de la ultima criză.”, a mărturisit Gina Pistol.

Citește și: Cum arată casa unde Smiley și Gina Pistol își vor crește copilul

Gina Pistol este o mare iubitoare de animale și îl tratează pe pisoiul ei ca pe un copilaș. Animăluțul îi este aproape atunci când rămâne singură acasă și cu siguranță va fi un partener de joacă de nădejde pentru fetița Ginei și a lui Smiley, care urmează să vină pe lume la începutul anului viitor.

 » sursa: qbebe.ro

Releated

Tezaur monetar din epoca romană descoperit în Vrancea

Tezaur monetar din epoca romană descoperit în Vrancea

Cele 55 de monede, la prima vedere datează din sec I-II si probabil sunt din bronz. Mai multe detalii vor apare dupa restaurare. Monedele romane, imediat dupa descoperire Tezaurul a fost descoperit de către Mihai Lupu, un pasionat de istorie din județul Vrancea. Acesta are mai multe descoperiri realizate până acum. Pasionat de istoria militară […]