FOTOGRAFIA ANULUI: Un nou-născut smulge masca medicului imediat după ce vine pe lume

FOTOGRAFIA ANULUI: Un nou-născut smulge masca medicului imediat după ce vine pe lume

Imaginea speranţei că în curând vom renunţa la ele, așa poate fi catalogată fotografia în care un nou-născut smulge masca medicului, imediat după ce vine pe lume!

Imaginea postată de medicul dr. Samer Cheaib, un ginecolog din Dubai, e însoţit de mesajul: „Cu toţii vrem un semnal că ne vom da jos în curând măştile”, anunță mediafax.ro.

Unii au definit poza drept imaginea simbolică a anului 2020. Medicul, care vorbeşte adesea despre munca sa pe profilurile de pe reţelele de socializare, oferind mesaje pozitive şi de speranţă în special în perioada pandemiei, a dorit să împărtăşească imaginea care a fost comentată şi distribuită rapid.

Mulţi au spus că e fotografia anului, alţii că o astfel de imagine încălzeşte inimile şi transmite sentimente pozitive cu privire la viitor.

उम्मीद और आशाओं भरी एक सुंदर तस्वीर…!

Dubai’s Gynecologist Samer Cheaib Posted the pic of a new born kid trying to remove his mask. He wrote „We all are waiting for a signal to remove the mask & return to routine”


Kid will steal your heart 😅. @drharshvardhan @MoHFW_INDIA pic.twitter.com/RaO19OTE8V

— Mukesh Sen-VHP (@Mukeshsenvhp) October 15, 2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Releated

66 de MORȚI de COVID, într-o săptămână, la Constanța

66 de MORȚI de COVID, într-o săptămână, la Constanța

66 de constănțeni au decedat în săptămâna 16 – 22 noiembrie, la Constanța, din cauza coronavirusului. Dintre acestea, doar două persoane nu au avut comorbidități. Printre cele mai întâlnite afecţiuni care, împreună cu coronavirusul, au cauzat decesul se numără hipertensiunea arterială, diabetul zaharat, obezitatea, insuficienţa cardiacă şi insuficienţa respiratorie. În ultima perioadă, în România a […]