George Simion legat de pelerinaj: toți politicienii vor să ne dezbine

George Simion legat de pelerinaj: toți politicienii vor să ne dezbine

George Simion, liderul partidului Alianța pentru Unirea Românilor, consideră că politicienii români încearcă să dezbine poporul pentru a-și atinge propriile scopuri:

„Se produce multă dezbinare în societatea românească: diaspora contra țării, corporatiști contra țărani, provincie împotriva capitalei, tineri împotriva bătrânilor.

În zilele noastre un subiect a apărut în spațiul public și în care și noi am fost aruncați: cei cu mască și cei fără de mască. Noi nu suntem împotriva măștilor, noi suntem împotriva hoției.

Se încearcă în aceste zile o nouă formă de manipulare: credincioșii pupători de moaște împotriva nouă, cei care deținem adevărul absolut, nu credem în biserică, nu credem în nimic.

Asta face clasa politică, încearcă să ne dezbine, să ne despartă, să ne catalogheze” a declarat George Simion pe pagina sa de Facebook.

 • Raed Afarat recunoaște DEZASTRUL: Lupta cu COVID-19, din păcate, am pierdut-o

  Secretarul de stat în cadrul Ministerului de Interne, Raed Arafat, a declarat că „este foarte clar” că se va ajunge la indicele de infectare cu COVID-19 de 3 la mia de locuitori în Capitală, iar în acest caz, restaurantele, cinematografele şi teatrele se vor închide şi ”este posibil” ca elevii să urmeze cursuri online. Arafat a adăugat că lupta cu Covid a fost pierdută. Aşa cum evoluează lucrurile, să ajungem la indicele de 3, în Capitală, este foarte clar. Se vor aplica toate regulile care au fost prevăzute în Hotărârea de Guvern. restaurantele închise, nu mai sunt activităţi la teatre, nu

 • Semnificații istorice pentru ziua de 17 octombrie. Era lansată revista National Geographic – 1888

  1849: Înceta din viaţă compozitorul polonez Frederic Chopin (n. 1810) 1888: Era lansată revista National Geographic 1915: Se năştea dramaturgul american Arthur Miller (d. 2005) 1918: Se năştea actriţa americană de film Rita Hayworth (Margarita Carmen Cansino) (d. 1987) 1920: Se năştea actorul american Montgomery Clift (d. 1966) 1957: Scriitorul francez Albert Camus era laureat al Premiului Nobel pentru Literatură 1967: Înceta din viaţă Pu Yi, ultimul împărat al Chinei (n. 1906) 1969: Se năştea cântăreţul haitian Wyclef Jean, fondator al formației The Fugees 1971: Se năştea actorul  britanic Andy Whitfield,  starul serialului de televiziune „Spartacus: Nisip însângerat” 1971: Reprezentanţi ai RFG şi RDG semnau un acord prin

 • Atac terorist la Paris!

 •  » Citește mai multe detalii pe www.60m.ro

  Releated

  Daniel Băluță către ministrul liberal al apărării: felicitări!

  Daniel Băluță către ministrul liberal al apărării: felicitări!

  Surprinzător? Primarul sectorului 4, Daniel Băluță, laudă ministrul liberal al apărării: „Eficiența politicii se măsoară în rezultate pentru oameni. Comunitățile așteaptă de la cei aleși soluții, proiecte concrete care să le facă viața mai bună. Pe scurt, cu toții trebuie să arate că se poate! Asta au făcut ieri, în SUA, miniștrii români Nicolae Ciucă […]