George Niculescu a predat ștafeta! Constanța are un nou prefect. VIDEO

George Niculescu a predat ștafeta! Constanța are un nou prefect. VIDEO

În Sala “Remus Opreanu”, din cadrul Palatului Administrativ, prefectul județului Constanța, George Niculescu, și-a prezentat, joi, 15 octombrie a.c., bilanțul mandatului. Vă reamintim faptul că acesta și-a dat demisia din funcția de prefect al judeţului pentru a participa la Alegerile Parlamentare ce vor avea loc în data de 6 decembrie. Noul prefect al județului este Silviu Coșa.

George Niculescu a renunțat la funcția sa de prefect al județului Constanța pentru a candida la Alegerile Parlamentare. Acesta a prezentat bilanțul celor 9 luni de mandat, într-o conferință de presă. “Astăzi (n.r. 15 octombrie) am fost eliberat din funcţie, la cerere. Începutul mandatului meu a început pe 30 decembrie 2019, atunci când mi-am depus jurământul. Nici prin cap nu mi-a trecut ca voi fi cel care va gestiona o astfel de pandemie. Îmi pare rău că nu am reușit să punem punct acestei pandemii.

Proiecte importante realizate de Niculescu

Pentru început, acesta a ținut să precizeze cele mai importante proiecte pe care a reușit să le ducă la bun sfârșit în acest mandate, chiar dacă a fost unul destul de scurt. „Printre proiectele pe care le-am desfășurat se pot enumera: malul surpat de la Cumpăna, în primul rând. Suma de 25 milioane lei a fost alocată pentru reabilitarea zonei și astfel, lucrările au mers mai departe. Viitoarea calitate pe care o voi, și sper că o voi avea, mă va ajuta să nu abandonez acest subiect. Un altul, este sensul giratoriu de la Lumina. L-am implementat destul de rapid. Lucrările au durat 2 luni și astăzi avem un sens ce fluidizeaza zona si asigura siguranta cetățenilor. Un altul, interconectarea județului cu cele mai îndepărtate zone din România și anume, conectarea aeroportului Mihail Kogalniceanu de orațe din țară. Am reușit să aducem 4 curse interne și trebuie menționat este faptul că omologii din vestul țării nu au fost prefecți ci chiar primari.

 » sursa: www.replicaonline.ro

Releated

Papa Francisc va fi „omul anului” pentru comunitatea LGBT:  „Homosexualii au dreptul la o familie. Sunt în favoarea uniunilor civile”

Papa Francisc va fi „omul anului” pentru comunitatea LGBT: „Homosexualii au dreptul la o familie. Sunt în favoarea uniunilor civile”

„Homosexualii au dreptul la o familie. Sunt în favoarea uniunilor civile”. Acestea sunt cuvintele, fără precedent, ale Papei Francisc dintr-un documentar regizat de Evgeny Afineevsky, care va fi lansat miercuri la Festivalul de Film de la Roma. „Homosexuali – susține Pontiful – au dreptul să fie într-o familie. Sunt copii ai lui Dumnezeu și au […]