Încăierare la Biroul Electoral din Focşani între un PNL-ist şi un PSD-ist (VIDEO)

Încăierare la Biroul Electoral din Focşani între un PNL-ist şi un PSD-ist (VIDEO)

Doi politicieni au provocat o scenă neobişnuită într-un birou electoral, momentul fiind surprins de camerele de supraveghere.

Un PNL-ist şi un PSD-ist s-au încăierat în sediul Biroului Electoral Municipal din Focşani după ce primul i-a acuzat pe social-democraţi că au depus dosarele de candidatură pentru Primăria Focaşni cu semnături suspecte, notează Digi24.ro. 

Ulterior, PNL Vrancea a transmis un comunicat prin care susţine că liberalul Cristi Irimia a fost sechestrat în biroul reprezentantului PSD din cadrul Biroului Electoral Municipal, Bogdan Emilian Matişan. Ulterior social-democratul l-a şi lovit.

Totul ar fi început de la faptul că liderul PNL a dorit să consulte listele cu semnături depuse în dosarul de candidatură al actualului primar din Focşani, Cristian Misaila, susţine organizaţia PNL Vrancea, citată de Digi24.ro. 

Incidentul s-a petrecut joi, la orele prânzului, la primul etaj al clădirii Primăriei Focşani, unde este sediul BEM. 

(sursa video: Jurnal de Vrancea)

 » sursa: ebihoreanul.ro

Releated

Revolta artiștilor! Cum i-a afectat pandemia și de ce sunt supărați pe autorități

Revolta artiștilor! Cum i-a afectat pandemia și de ce sunt supărați pe autorități

Muzicienii, instrumentiștii, actorii, balerinele, dansatorii, sunetiștii, scenografii și toți cei numiți „artiști independenți” au fost primii și cei mai grav afectați de criza provocată de coronavirus. Peste noapte s-au trezit cu spectacole anulate și fără nicio sursă de venit. De aproape 10 luni, mulți trăiesc din economii. Nu-i de mirare că apare revolta, frustrarea. Dan […]