George Simion: nu am nici o problemă cu masca, am o problemă cu hoții care profită

George Simion: nu am nici o problemă cu masca, am o problemă cu hoții care profită

În cadrul unui interviu acordat canalului de televiziune Canal 33 George Simion susține că el nu are nici o problemă cu masca și că are probleme cu hoții care ne conduc și profită de situație:

„Eu nu am nici o problemă o purtatea măștii, dar am o problemă cu hoții care ne conduc și care profită de situația actuală.

Da, actualul virus chinezesc este o realitate, însă nu înseamnă că trebuie să acceptăm un control total al vieții noastre.

Mai sunt multe alte boli cum ar fi sida, cancer. Omul nu se poate bate cu ceea ce a lăsat Dumnezeu pe pământ.

Guvernul actual este praf în actuala criză, dar asta nu înseamnă că era mai bine cu cel dinainte. Răul cel mai mic nu este o soluție. Nu trebuie să acceptăm răul, trebuie să venim cu variante bune.

De frica PSD românii poate aleg PNL și acceptăm și fac o mare greșeală. La momentul de față România poate da conducători mai buni. Punem da Europei exemple de conducere și de bună gestionare.

Trebuie doar să vrem și noi, cei din AUR, vrem”.

  • CE: Țările UE nu sunt pregătite pentru un nou val de COVID-19. Este nevoie de o strategie comună

    Comisia Europeană a atenţionat joi că statele membre ale Uniunii Europene sunt nepregătite pentru un nou val de infecţii cu COVID-19 şi a recomandat măsuri comune pentru scoaterea pe piaţă a noilor vaccinuri atunci când ele devin disponibile, transmite Reuters. Margaritis Schinas, vicepreşedintele CE pentru promovarea modului de viaţă european, le-a solicitat statelor membre să adopte o strategie comună pentru noua fază a pandemiei şi să evite „cacofonia” diverselor măsuri naţionale care a caracterizat primele luni ale crizei pe continentul european. Testarea unor vaccinuri anti-COVID avansează, primele doze putând fi disponibile, potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, către finalul acestui an.

  • Semnificații istorice pentru ziua de 15 octombrie

    1814: Se năştea poetul, prozatorul şi dramaturgul rus Mikhail Yuryevich Lermontov (d. 1841) 1817: Înceta din viaţă Tadeusz Kościuszko, erou al luptei pentru independenţa naţională a Poloniei (n. 1746) 1844: Se năştea filosoful, poetul şi filologul german Friedrich Nietzsche (d. 1900) 1893: Se năştea Carol al II-lea, rege al României (d. 1953) 1917: Era împuşcată mortal dansatoarea şi curtezana Mata Hari (Margaretha Geertruida „Grietje” Zelle),

 » Citește mai multe detalii pe www.60m.ro

Releated

Actorul Mircea Diaconu și-a anunțat susținerea pentru Alianța pentru Unirea Românilor

Actorul Mircea Diaconu și-a anunțat susținerea pentru Alianța pentru Unirea Românilor

Cunoscutul actor român Mircea Diaconu și-a anunțat susținerea pentru Alianța pentru Unirea Românilor, partidul condus de către unionistul George Simion și conservatorul Claudiu Târziu. „Nu candidez acum la nimic, dar susţin cât pot de tare un grup de tineri pe care i-am remarcat cu câţiva ani în urmă făcând nişte marşuri absolut romantice între Chişinău […]