Emilia Arcan a votat împotriva ordonanţei care prevede vânzarea la bucată a ultimelor companii cu capital de stat ©

Emilia Arcan a votat împotriva ordonanţei care prevede vânzarea la bucată a ultimelor companii cu capital de stat ©

Emilia Arcan transmite că, în şedinţa de plen a Senatului României, a votat împotriva ordonanţei care prevede vânzarea la bucată a ultimelor companii cu capital de stat.

Prin votul dat am respins categoric Ordonanţa de urgenţă a Guvernului PNL prin care, sub pretextul restructurării, se pot vinde active, ale celor mai valoroase companii profitabile din România, precum energia (Hidroelectrica) și sistemul bancar CEC, EximBank.

De fapt, adevărata miză pe care o urmăresc liberalii este de a vinde tot ceea ce avea mai valoros statul român, companiile strategice: precum, Hidroelectrica și Romgaz, dar și băncile românești, în care statul a investit masiv, în ultimii ani- CEC și EximBank.

Nu este prima încercare a liberalilor de a jefui România.

Este condamnabila intenția Guvernului lui Iohannis de a vinde, în plină pandemie, la prețuri de nimic, tot ce a mai rămas valoros în patrimoniul statului român!

Însă liberalilor și aliaților săi nu le pasa mai de nimic. Vânzarea celor mai profitabile companii româneşti va înclina negativ balanța economiei, iar sute de mii de români vor rămâne fără locul de muncă!

Asta ne pregătește Guvernul lui Iohannis! Oare asta merită românii și România?”, este mesajul postat de doamna Emilia Arcan, senator de Neamț.

 » Aflați mai multe informații aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Releated

CONSTANȚA. Jandarmeria a amendat AUR-ul lui George Simion pentru că așa au vrut reporterii Antena3

Prezenți ieri la Constanța în susținerea avocatului Diana Șoșoacă, membrii AUR Constanța au fost amendați de către Jandarmeria Română. Abuzul a fost comis la instigarea unui reporter Antena 3, deranjat de faptul că în apropierea tribunalului se aflau români patrioți cu steagul tricolor. Cei prezenți era în desfășurarea unei acțiuni electorale de informare, fapt permis […]

Centru modern pentru diagnosticarea cancerului la Spitalul Judeţean Galați – Monitorul de Galati – Ziar print si online

Centru modern pentru diagnosticarea cancerului la Spitalul Judeţean Galați – Monitorul de Galati – Ziar print si online

La Spitalul Judeţean Galați se amenajează un centru modern pentru diagnosticarea cancerului, a anunțat astăzi, miercuri, 25 noiembrie 2020, Consiliul Județean (CJ) Galați. Astfel, în curtea interioară a Ambulatoriului de Specialitate se construieşte un spaţiu medical nou, unde va fi montat un PET CT. Este vorba despre un echipament medical de ultimă generaţie care depistează […]