Târgu Jiu: Doi comercianți din târgul săptămânal, anchetați penal – GAZETA de SUD

Târgu Jiu: Doi comercianți din târgul săptămânal, anchetați penal – GAZETA de SUD

Doi comercianți care își desfășurau activitatea în târgul săptămânal din municipiul Târgu Jiu sunt anchetaţi penal.

Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice s-au sesizat ieri din oficiu cu privire la faptul că o femeie, de 38 de ani, din municipiul Târgu Jiu, a expus spre comercializare, în târgul organizat săptămânal pe raza municipiului Târgu Jiu, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte purtătoare ale însemnelor și denumirilor unor mărci, fără a deține autorizare din partea titularilor mărcilor.

La aceeași dată, polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică au identificat o femeie, de 61 de ani, din municipiul Craiova, județul Dolj, care a oferit şi pus în circulaţie în târgul săptămânal organizat pe raza municipiului Târgu Jiu, mai multe articole vestimentare inscripţionate cu diferite mărci, fără a deţine certificate de autenticitate sau documente de provenienţă.

Au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similar cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similar.

Bunurile în valoare de 2.000 de lei au fost indisponibilizate de către polițiști, în vederea continuări cercetărilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Releated

Restricţii de Sărbători: lockdown extins în Europa

Restricţii de Sărbători: lockdown extins în Europa

Angela Merkel a dorit să pună în practică măsuri mai dure pentru a limita răspândirea pandemiei, dar nu a reuşit din cauza opoziţiei landurilor. Restaurantele, barurile şi alte locuri publice din Germania au fost închise de la începutul lunii noiembrie. Restricţii de Sărbători. Cancelarul german Angela Merkel şi vicecancelarul Olaf Scholz, ministru al finanţelor, i-au […]