Guvernul interzice pelerinajele. La alegeri e OK

Guvernul interzice pelerinajele. La alegeri e OK

Guvernul României anunță noi măsuri pe fondul creșterii numărului de români infectați.

Înainte de alegerile locale cifrele par că au fost măsluite sau ascunse pentru a nu stârni panică și românii să vină la vot. Nu conta că există un risc mare dacă ei au un interes.

Mai țineți minte când de Paște s-a interzis mersul la biserică deși numărul de persoane infectate era mic? Mai apoi numărul a crescut de 10 ori și totuși au avut loc alegeri locale?

Iată că acum , după alegeri, guvernul a decis noi restricții: fără pelerinaje religioase. De asemenea apar noi restricții la restaurante: maxim 50 de persoane.

Ne apropiem cu pași rapizi spre o nouă stare de urgență. În Europa mai multe state au făcut deja acest pas. Situația se agravează peste tot în lume.

 » Citește mai multe detalii pe www.60m.ro

Releated

Ana Maria Gavrilă(AUR) către Iohannis și Orban: rata de absorție a fondurilor europene este cea mai mică

Ana Maria Gavrilă este consilier local Deva și candidat AUR la parlamentul României. Ea arată acuzator spre partidele din parlament și susține că România este codașă la absorția fondurilor europene: “Rata de absorbție a Fondurilor Europene este sub 39%, una din cele mai mici din Europa. În același timp, în ciuda potențialului agricol IMENS, România […]