Finantare pentru noi tipuri de proiecte, in Planul de Relansare

Finantare pentru noi tipuri de proiecte, in Planul de Relansare

Elaborarea documentațiilor tehnico-economice cu finanțare din bugetul de stat ar putea fi asigurată pentru două noi tipuri de proiecte. Este vorba despre alocarea de fonduri din cadrul Planului Național de Relansare și Reziliență. Noile proiecte au fost propuse de către o comisie de specialitate a Senatului.

Astfel, a fost propusă alocarea de fonduri pentru pregătirea proiectelor de energie regenerabilă și eficiență energetică, precum și pentru proiectele de reabilitare termică a clădirilor publice.

Pentru proiectele de reabilitare termică a clădirilor publice, în categoria de beneficiari finali ai finanțării sunt incluse și autoritățile publice centrale.

Fondurile alocate

Eligibilitatea cheltuielilor în cadrul PNRR 2021-2026 începe cu data de 1 februarie 2020,

 » Sursa: www.arenaconstruct.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Releated

De ce intarzie renovarea cladirilor si care este solutia

De ce intarzie renovarea cladirilor si care este solutia

Unul dintre motivele principale pentru care renovarea clădirilor întârzie la nivelul Uniunii Europene este lipsa de informații. O modalitate prin care acest lucru ar putea fi evitat este folosirea pașapoartelor de renovare a clădirilor, foilor de parcurs și jurnalelor digitale de construcție. Aceasta a fost concluzia Conferinței proiectului Orizont 2020 iBRoad, unde a fost analizat […]

ASF: Vaccinul împotriva COVID-19 ia din strălucirea aurului

ASF: Vaccinul împotriva COVID-19 ia din strălucirea aurului

Analizele efectuate de experții Autorității de Supraveghere Financiară au relevat faptul că, în ultima perioadă, cotația aurului pe bursele internaționale a scăzut brusc, pe fondul informațiilor referitoare la producția vaccinurilor împotriva COVID-19. Investitorii sunt cu ochii pe companiile farmaceutice, care se duelează în transmiterea de știri cu privire la eficiența vaccinurilor, care să anihileze virusul […]