Incendiu la sediul unei firme din Târgu-Jiu – GAZETA de SUD

Incendiu la sediul unei firme din Târgu-Jiu – GAZETA de SUD

Un incendiu a distrus parțial, noaptea trecută, sediul unei firme din Târgu-Jiu. Pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o clădire în care își desfășoară activitatea un operator economic, situat în cartierul Slobozia.

La fața locului s-au deplasat 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu-Jiu, echipajele de intervenție, constatând că incendiul se manifesta violent la acoperisul construcției cu posibilitate de propagare.

Pompierii militari au intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului în limitele găsite, fiind salvată în mare parte construcția și bunurile aflate în interior.

A ars acoperisul construcției pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

Cauza probabilă a incendiului o reprezintă efectul termic al curentului electric (un motor electric supraîncălzit).

ȘTIRI VIDEO GdS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Releated

Un business nou lansat se poate promova prin Google Ads ©

Un business nou lansat se poate promova prin Google Ads ©

Daca detii un site cu care nu reusesti sa atragi trafic, cu siguranta pot exista nenumarate cauze, dar, in acelasi timp, exista si diferite masuri care se pot lua in acest sens. Cu asta ne ajuta agentia ClickBrainiacs care se ocupa de campanii Google Ads performante. Fiecare business cauta diferite modalitati de promovare, care sa […]