Felix Stroe a DEMISIONAT de la RAJA

Felix Stroe a DEMISIONAT de la RAJA

Felix Stroe, președintele PSD, Organizația Județeană Constanța, a demisionat din funcția de conducere de la RAJA.

Felix Stroe a precizat că și-a dat demisia, după 17 ani în fruntea RAJA, joi, 1 octombrie 2020.

”Este viață și după 27 septembrie. Am considerat că este cazul să dau prioritate și altor categorii de probleme, inclusiv celor de sănătate. Cred că a fost o decizie corectă”, a declarat Felix Stroe, pentru Replica.

Ce spune președintele CJ, Mihai Lupu, despre demisia lui Felix Stroe

Recent, într-o conferință de presă organizată de PNL, Lupu i-a cerut demisia de onoare șefului RAJA SA. Contactat pentru un punct de vedere, președintele ales al CJ, Mihai Lupu, a declarat: ”I-am cerut la conferința de presă demisia. Probabil, domnul Stroe a reflectat și și-a stabilit prioritățile. Într-adevăr, și-a dat seama că, de acum, va începe o altă eră. Noi ne asumăm proiectele noastre”. Lupu a ținut să-i transmită fostului șef RAJA multă sănătate.

Reamintim că Felix Stroe a candidat din partea PSD pentru șefia Consiliului Județean, însă a pierdut în fața PNL-istului Mihai Lupu.

Din anul 2003, de când a preluat conducerea companiei de apă, Stroe a atras fonduri europene și a implementat, prin diferite programe, proiecte de peste 1,1 miliarde euro, dintre care 740 milioane de euro doar pentru județul Constanța.

Precizăm că Felix Stroe nu va demisiona de la Conducerea PSD Constanţa.

Citește și:

MIHAI LUPU i-a cerut DEMISIA lui FELIX STROE de la RAJA. Ce spune STROE! VIDEO

M.P., L.I.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Releated

Restricţii de Sărbători: lockdown extins în Europa

Restricţii de Sărbători: lockdown extins în Europa

Angela Merkel a dorit să pună în practică măsuri mai dure pentru a limita răspândirea pandemiei, dar nu a reuşit din cauza opoziţiei landurilor. Restaurantele, barurile şi alte locuri publice din Germania au fost închise de la începutul lunii noiembrie. Restricţii de Sărbători. Cancelarul german Angela Merkel şi vicecancelarul Olaf Scholz, ministru al finanţelor, i-au […]