Consilier AUR bătut cu bestialitate de PSD la Mărginea

Consilier AUR bătut cu bestialitate de PSD la Mărginea

La Mărginea se petrec lucruri care depășesc orice limită.

Un consilier local AUR a fost bătut cu bestialitate de soțul unui consilier PSD. Acesta a fost lovit cu pumnii și picioarele de un individ cu practici interlope.

Bătăușul este George Hritcan. Acesta este interlopul care l-a bătut pe Marius Vicol, consilierul AUR.

Motivul disputei a fost o simplă întrebare: dacă s-au luat bani sau nu pentru ca PSD să susțină un viceprimar PMP.

Ce a urmat depășește orice așteptare. Marius Vicol a depus plângere penală și a necesitat îngrijiri medicale.

” 🆘Consilier AUR ATACAT!🆘

‼️RUSINE PSD MARGINEA si George Hritcan! ‼️

( Iliana Hritcan si Mihaita Hritcan ) !

Consilierul local AUR Marius Vicol a fost atacat astazi in fata peco Iosimar din Marginea de catre sotul consilierului local Hritcan Iliana !

Motivul – o intrebare simpla : ” Daca doamnei Hritcan i s-a oferit sau nu o suma de bani pentru a sprijini pe viceprimarul dorit de PMP „.

In urma acestei intrebari, sotul doamnei Hritcan intr-un acces de furie nejustificat, l-a atact pe Vicol Marius, punandu-l la pamant si lovindu-l cu picioarele ! In 2020 astfel se comporta oamenii ? Cerem autoritatilor sa ia masuri drastice in aceasta privinta avand in vedere ca un consilier local al comunei noastre a fost atacat nejustificat ! Cel mai probabil din invidie si ura !

Vom lua toata masurile necesare ca acest gest sa nu ramana nepedepsit !

Distribuiti peste tot !”

 • Ce borfaș e Ciolacu: hoții de la USR trebuie arestați

  Ce tupeu murdar pe Marcel Ciolacu, să acuze președintele hoților pe USR de furt: „Iohannis girează un sistem mafiot! Iohannis, nici omologii tăi din Africa nu ar face așa ceva!!! Să vezi cum useriștii fură voturile ca-n codru, cu jandarmii la ușă, dar tu să dai vina pe alții!!! În fapt, în fața camerelor useriștii au făcut circ și istericale, iar pe la spate fugeau în cârcă cu sacii cu voturi! INIMAGINABIL pentru o țară membră a Uniunii Europene! Toți acești hoți trebuie arestați urgent!Demisia VELA pentru că ți-ai pus interlopii în uniformă de jandarm să păzească hoții! PNL este

 • Ia-ți o casă, Pandemia revine

  Ia-ți o casă, pandemia revine. Cifrele din ultimele zile cresc amenințător. Este foarte probabil ca guvernul român să fi ascuns adevăratele cifre înainte de alegerile locale. Prezența a fost impresionantă iar a două zi numărul de persoane s-a infectat. Nu poate fi o întâmplare sau o creștere bruscă. Abia peste 14 zile vom vedea dacă aceste alegere au dus la creșterea numărului de persoane infectate. Între timp ai grijă de tine: cumpără-ți o casă în care să te muți. Traiul la apartament devine insuportabil în izolare, puțin spațiu exterior nu strică niciodată.

 • Şeful DNA: Avem în instrumentare 64 de dosare în legătură cu achiziţiile pe timpul pandemiei

  Procurorul-şef al DNA, Crin Bologa, a afirmat, joi, că procurorii anticorupţie au în lucru 64 de cazuri de corupţie în legătură cu achiziţionarea de materiale pe timpul pandemiei de coronavirus, adăugând că în această săptămână va fi trimis în instanţă unul dintre dosarele Unifarm. „În prezent, avem în instrumentare 64 de dosare legate de corupţie ale unor funcţionari publici implicaţi în combaterea pandemiei şi în achiziţionarea de materiale în pandemie. Cel mai înaintat dosar este dosarul Unifarm, unul dintre dosarele Unifarm. Discutând cu procurorii de caz, în această săptămână se pare că vor fi trimişi în judecată 5 – 6

 • Procurorul șef DNA, Crin-Nicu Bologa, s-a întâlnit cu șefii Parchetului Național Financiar din Franța

  La invitația procurorului șef al Direcției Naționale Anticorupție, domnul Crin-Nicu BOLOGA, la data de 30 septembrie 2020 a avut loc, la sediul DNA, o vizită a reprezentanților Parchetului Național Financiar (PNF) din Franța.Din delegația condusă de procurorul șef al PNF, domnul Jean-Francois BOHNERT, au făcut parte cei doi adjuncți ai acestuia doamna Celine Guillet și domnul Sebastien de la Touanne. Pe parcursul zilei, au avut loc discuții cu ocazia cărora cei doi șefi de instituții au stabilit modalitățile concrete în care acordul de cooperare încheiat între cele două instituții în iunie 2017, va fi pus în practică astfel încât cooperarea

 • Mircea Dobre, Pro România, mesaj pentru alegători

  Mircea Dobre, Pro România, mesaj pentru alegători

  Mircea Dobre, președintele Pro România Constanța, a adresat un mesaj alegătorilor, după încheierea scrutinului. Le-a mulțumit și i-a asigurat că partidul va continua demersurile pentru promovarea proiectelor. „Dragi constănțeni, vă mulțumesc tuturor celor care ați votat programul de dezvoltare propus de echipa PRO România Constanța! Vă mulțumesc pentru încrederea pe care ne-ați arătat-o. În urma alegerii dumneavoastră, PRO România a obținut 6,36% vot politic la nivel județean are 46 de consilieri locali și 3 consilieri județeni.PRO România își va continua demersurile pentru implementarea unor proiecte care să poată moderniza Constanța, de câte ori se va putea.”, a spus deputatul constănțean.

Releated

Brexit: Londra anticipează o săptămână „majoră“ pentru discuţiile cu UE

Brexit: Londra anticipează o săptămână „majoră“ pentru discuţiile cu UE

Marea Britanie şi Uniunea Europeană se pregătesc pentru o săptămână “foarte importantă”, a declarat duminică ministrul britanic de externe Dominic Raab, în contextul în care discuţiile cu privire la un acord comercial post-Brexit intră în linie dreaptă fără ca divergenţele majore să fi fost rezolvate, potrivit Reuters, citată de Agerpres. Negociatorul UE, Michel Barnier, în […]