​Business report: ​Cum arată acum tavernele din Grecia. Furnizorii de gaze nu vor să scadă preţurile. Piaţa muncii, lovită puternic de pandemie. Nicu Marcu, aviz pozitiv pentru ASF din partea Comisiilor economice

Cum arată tavernele din Grecia (foto-video reportaj). ● Furnizorii de gaze nu vor să scadă preţurile, deşi producătorii le vând ieftin. ● Piaţa muncii, lovită puternic de pandemia de COVID-19. ● Nicu Marcu a primit aviz pozitiv din partea Comisiilor economice din Parlament pentru şefia ASF. ● Planul, proiectele și hărțile megaproiectului de relansare economică a UE propus de Institutul de Studii Economice din Viena. ● Dăianu: O relaxare excesivă a politicii monetare, combinată cu un deficit de două cifre, ar destabiliza economia şi ar crea o criză a leului. ● Bursa românească este blocată. Deși există bani în piață, investitorii amână reintrarea la cumpărare, temători că autoritățile ar viza o înăsprire a restricțiilor. ● FP: Achiziția activelor CEZ de către Hidroelectrica ar afecta procesul de listare și ar pune în pericol șansele României de a fi promovată la statutul de piață emergentă de către MSCI.

FOTO-VIDEO REPORTAJ | Cum arată tavernele din Grecia. Pandemia de Covid-19 a adus ineditul în turismul anului 2020. După o perioadă de lock down de aproximativ 100 de zile, activitatea în turism este relansată cu măști, mănuși și dezinfectant. În România, redeschiderea teraselor a fost primită cu mare entuziasm, dovada (oarecum ironică) stând și în creșterea numărului de cazuri noi de coronavirus.

 » Citește tot articolul pe www.hotnews.ro